Η Κρήτη όπως τη ζούμε

CRETAZINE

© 2012 CRETAZINE,
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Το σύνολο του περιεχομένου του CRETAZINE διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

  • O Ross Daly παίζοντας rababO Ross Daly παίζοντας rabab© Bastian Parschau
240x360 GR

O Ross Daly διαθέτει τη μουσική του δωρεάν, για όλους

Ο μεγάλος μουσικός σιχάθηκε την «εμπορική πλευρά της δισκογραφίας» και μας χαρίζει τη μουσική του χωρίς οικονομικές συναλλαγές.

Σε μια κίνηση σπάνιας μεγαλοθυμίας, ο Ross Daly, o «γίγαντας» της παγκόσμιας μουσικής, δημιουργός του Λαβύρινθου και εμπνευστής του αγαπημένου μας Houdetsi Festival, προσφέρει όλη τη δισκογραφία του για δωρεάν κατέβασμα από το eshop του site του, για όποιον ενδιαφέρεται για τη μουσική του. Στην ανάρτηση του στο facebook εξηγεί τους λόγους του: 

«Από σήμερα, όποιος θέλει μπορεί να κατεβάσει από το Eshop του site μου www.rossdaly.gr ότι θέλει από όλη την δισκογραφία μου εντελώς δωρεάν (εκτός από την τελευταία μου έκδοση “The Other Side” που διατίθεται από το site CDBaby). Πήρα την απόφαση αυτή γιατί θέλω να έχουν όλοι όσοι θέλουν άμεση πρόσβαση στη μουσική μου χωρίς καθόλου να μπαίνουν στη μέση τα οικονομικά. Έχω σιχαθεί, μετά από τόσα χρόνια, την όλη εμπορική πλευρά της δισκογραφίας αλλά εξακολουθώ να αγαπάω το αντικείμενο και να θέλω να το μοιραστώ με τους άλλους ανθρώπου. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσω να συνεχίζω να χαίρομαι την δισκογραφία και αυτό έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία για μένα από τα όποια χρήματα»

Ευχαριστούμε Ross! ♥